Agesilaos Antik Sikkeler Nümzimatik

Site İçerikleri Ziyaretçilerin Erişimine Kapalıdır. Sadece Kayıtlı Kullanıcılarımız Site İçeriklerine Erişim Sağlayabilmektedir.

Cevaplandı Antik yunan sikkeleri hakkında bilgi

Bu sitedeki tasarım ve tüm içerikler Agesilaos Antik Sikkeler Nümizmatik tarafından hazırlanmaktadır. Kaynak gösterilmeden site içeriğinin izinsiz olarak kısmen veya tümüyle kopyalanması/paylaşılması/değiştirilmesi Fikir Ve Sanat Eserleri Kanunu Madde 71 gereği yasak ve suçtur. Agesilaos Antik Sikkeler Nümizmatik içerik kullanım koşullarını ihlal ederek intihal suçu işleyenler hakkında TCK ve FSEK ilgili kanun ve yönetmeliklerine göre yasal işlem başlatılacağını bu alandan yazılı olarak beyan ederiz.

ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ

ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΛOΓΟΣ
Φιλομμειδής
bu arada bir paranın fotosunu hatalı eklemişim. doğrusu budur. yardımınızı rica ederim.

Seleukos Krallığı - Antiochos II Theos Sardes antik kenti darb - ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΑΝΤΙΟΧΟΥ

Agesilaos Antik Sikkeler Nümizmatik_AX (1).jpg
Agesilaos Antik Sikkeler Nümizmatik_AX (2).jpg

derin

Kayıtlı Kullanıcı
ilginize çok teşekkür ederim. emeğinize sağlık. bizans parası ile ilgili değerlendirmeniz var mı acaba ?

ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ

ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΛOΓΟΣ
Φιλομμειδής
bu paranın üstünde isa kabartması 2 defa mı basılmış yoksa böyle bir paraya rast geldiniz mi ?

Ön yüzde İsa'nın büstü arka yüzde küre üzerinde haç tutan imparatorun büstü yer alıyor paylaştığınız follis kategorisindeki örnek görselde.

derin

Kayıtlı Kullanıcı
isa'nın büstünün yanında yuvarlak hareli başından bir tane daha var. basım hatası olabilir mi ?

ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ

ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΛOΓΟΣ
Φιλομμειδής
isa'nın büstünün yanında yuvarlak hareli başından bir tane daha var. basım hatası olabilir mi ?

Ben göremedim bahsettiğiniz ikinci kelleyi.

derin

Kayıtlı Kullanıcı
şimdi işaretledim

Ekli dosyalar

• Pano01.jpg
    Pano01.jpg
    109.1 KB · Görüntüleme: 14

ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ

ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΛOΓΟΣ
Φιλομμειδής
şimdi işaretledim
Kelle değil deforme olduğu için o şekilde gözüküyor, Christ Pantokrator'un omzunun devamı önemsiz fazla takılmayın.

Agesilaos Antik Sikkeler Nümizmatik_FL (2).jpg
 Agesilaos Antik Sikkeler Nümizmatik_FL (1).jpg

derin

Kayıtlı Kullanıcı
Verdiğiniz tüm bilgiler için çok teşekkür ederim. Bayağı bilgi edindim.